bed

Luxe Kamers

Wij verwelkomen u graag in onze karakteristieke villa in het Hageland. Hier ondervindt u bij het binnenstappen een weergaloze blend tussen een moderne en landelijke stijl, voorzien van alle hedendaagse luxe. Parkeren kan u achteraan op onze privé-parking die aansluit op de achteringang. Wij zijn centraal gelegen en vlot bereikbaar via de autosnelweg (E40). Omdat we een uitstekende service willen bieden aan onze gasten is ons hotel 7/7 geopend.

wellness

Privé Wellness

Voor veel mensen heeft de sauna nog een hoge drempel. Het feit dat men ongekleed van een saunabad geniet en dat in het bijzijn van vreemden is voor velen een reden om niet naar de sauna te gaan. Daarom kwamen wij op het idee om een sauna op te zetten in de privésfeer, zodat de hoge drempel voor mensen die graag naar de sauna gaan, maar niet met een heel stel vreemden, werd weggenomen. Om het je optimaal naar de zin te maken, hebben wij:een Finse sauna, een infra-rood sauna, een Turks stoombad, douches, een hot Whirlpool (37°), een buiten zwembad (30°), een gezellige rustruimte.

alibilogo

Alibi Services

Wij zijn hier om u te helpen bij het ​​verkrijgen van het fictieve referentie, het leugentje om bestwil, of het alibi dat je nodig hebt. Wij kunnen u voorzien van mannelijk of vrouwelijk getuigenissen . We zijn vertrouwelijk, professioneel, innovatief en betaalbaar. Belangrijker nog, we houden het legaal.

Pride

Rendez-vous Hotel

Molenstraat 12

3550 Tienen

0475/51.83.57

www.priderendez-vous.be

Website created by

Sandra Piedfort